En nu jij...
Mijn werk als interim manager

Sinds ruim 13 jaar werk ik nu als interim manager, of liever als verandermanager. Graag werk ik in opdrachten waar een probleem opgelost moet worden. Dat kan een probleem zijn in de samenwerking, of dat kan een doel zijn dat in zeer korte tijd behaald moet worden.

Bij de start van een langduriger opdracht neem ik graag een paar weken de tijd om de situatie goed te doorgronden. Als ik meen voldoende beeld te hebben van de situatie, dan stem ik dat beeld af met mijn opdrachtgever, bij voorkeur schriftelijk. Dan is tenminste duidelijk wat van mij verwacht kan worden. Gedurende de opdracht stem ik steeds af of de uitvoering van de opdracht naar wens is. Aan het einde van de opdracht wil ik graag nog een evaluerend gesprek voeren met de opdrachtgever.

Mijn kracht zit vooral in het laten samenwerken van mensen. Ik werk graag vanuit vertrouwen; veel medewerkers zijn prima in staat om hun eigen werk goed te managen. Graag wil ik mensen stimuleren om de dingen op hun eigen manier te doen, daarbij hou ik steeds het grotere geheel in de gaten. Het uiteindelijke doel moet wel bereikt worden!Saskia van Eeuwijk BV
V. Lynden v. Sandenburglaan 1
3571 BA Utrecht

Bezoekadres:
Laan van Chartroise 170
3552 EZ Utrecht

M: 06 28 57 81 12
info@saskiavaneeuwijk.nl
www.saskiavaneeuwijk.nl