En nu jij...
Mijn Profiel

Mijn kracht
Organisaties die voor grote, lastige uitdagingen staan, heb ik het meest te bieden. Ik ben een directe persoonlijkheid die met veel enthousiasme en drive mensen in een organisatie weet mee te krijgen. Niet voor niets is mijn specialiteit het succesvol laten samenwerken of integreren van afdelingen, die elk hun eigen cultuur en werkwijze hebben. Ik help mensen en organisaties zodat ze weer controle krijgen over de situatie, heldere keuzes kunnen maken en plezier hebben in hun werk. Dat zit in alles wat ik doe: als programma- en projectmanager, interim-manager en als coach.

Mijn managementstijl
Kenmerkend is mijn mensgerichte benadering met focus op evenwicht tussen het organisatiebelang en dat van de mens. Dus samen resultaat neerzetten. Daarnaast ben ik ook niet bang voor lastige beslissingen. Indien nodig stel ik orde op zaken. Maar als het even kan geef ik mensen de ruimte om de zaken op hun eigen manier aan te pakken. En waar nodig ben ik aanwezig om te steunen of te helpen, net als bij coaching. Ik geef eerlijke feedback en houd van een positieve insteek.

Mijn expertise
Inmiddels werk ik 25 jaar in verschillende veranderfuncties in vooral de financiƫle wereld. Na mijn studie Economie en Bestuurlijke Informatiekunde heb ik gewerkt bij Twijnstra Gudde en ING. Na in totaal twaalf jaar ben ik als zelfstandig interim manager gaan werken. Zo heb ik als (interim) manager van grote afdelingen, projecten en programma's gewerkt voor AEGON, Agentschap Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Arbeidsvoorziening, Fortis Bank Nederland, PGGM en de Pensioen- en Verzekeringskamer (PVK). Momenteel doe ik een projecten bij de Universiteit van Amsterdam en bij SURF. Daarnaast zet ik mijn expertise in als coach.

Mijn opleidingen
TiasNimbas Business School Bestuurlijke Informatiekunden, Tilburg (cum laude)
Economie Erasmus Universiteit, Rotterdam
Atheneum A Alexander Hegius, Deventer

Mijn cursussen
Coaching voor Professionals School voor Coaching
Inzicht in invloed Bureau Zuidema
Investors in People IMK
Adviesvaardigheden Associatie voor Organisatie Ontwikkeling
Communicatie Academie voor NLP
Motiveren NLP training
Managementtraining Nyenrode Business Universiteit
Presentatietechnieken Twijnstra Gudde
Projectmatig werken Twijnstra Gudde

Mijn persoonlijke gegevens
Saskia van Eeuwijk
Van Lynden van Sandenburglaan 1
3571 BA Utrecht
M 06 - 28 57 81 12
E info@saskiavaneeuwijk.nl
Saskia van Eeuwijk BV
V. Lynden v. Sandenburglaan 1
3571 BA Utrecht

Bezoekadres:
Laan van Chartroise 170
3552 EZ Utrecht

M: 06 28 57 81 12
info@saskiavaneeuwijk.nl
www.saskiavaneeuwijk.nl